Konferens- och gruppresor till Årefjällen

Upptäck möjligheterna för minnesvärda konferenser och gruppresor på Hosgården i Årefjällen! Vår fjällgård välkomnar stora som små grupper. Med 82 bäddar, mångsidiga mötesutrymmen och närheten till den vackra naturen, erbjuder Hosgården en perfekt plats för gemenskap och äventyr. Vi har en stor parkering på gården med plats för flera bussar och bilar. Nedanför gården ligger Åre Sportshop där ni kan hyra utrustning och även förboka om ni vill den utrustning ni önskar (kontakta dem då direkt några veckor innan)

Vanligtvis har ni gården för er själva när ni bokar ett läger.
Är ni en mindre grupp om max 38 personer räcker huvudbyggnaden.

Vår historia som fjällpensionat från 1930-talet skapar en atmosfär av tradition och charm, medan moderna bekvämligheter säkerställer en bekväm vistelse. Oavsett om det är teambuildingaktiviteter, utflykter eller bara avkoppling, finns Hosgården här för att göra er vistelse till en minnesvärd och berikande upplevelse.

Kontakta oss för att diskutera era specifika behov och planera er vistelse hos oss på Hosgården – där naturen möter gemenskapen och äventyret börjar! 

Middagar catering:
Det finns möjlighet att få middagscatering från Norrpan restaurang i Järpen levererad till gården. Norrpan brukar stå till tjänst när Hosgårdens medlemmar är uppe på loven, då levererar de en stor buffé med flera olika rätter att välja på varje dag. 

Nedanför Hosgården ligger Åre sportshop, där kan ni hyra cyklar om sommaren och skidor om vintern. Boende hos oss får 10% rabatt.

Guide möter upp på Hosgården
Om ni skulle vilja boka in en egen skidguide samarbetar vi tätt med Anders Fritzon, som kan möta upp er på Hosgården. Vi samarbetar även med JoPe Fors & FJäll som finns nära gården och också kan möta upp er på Hosgården för vidare färd till Isklättring eller forsränning. 

Bokning och frågor kring läger

Kontakta oss på hosgarden(a)gmail.com om du vill boka eller få mer information om Hosgården.

Parkering

På gårdsplanen finns gott om plats för både bilar och bussar.

Matsal

Matsalen rymmer cirka 60–65 personer beroende på hur man ställer stolarna.