Hyr Hosgården för fest!

Vi hyr ut gården för fester och bröllop. Upptäck charmen och lugnet i vår vackert belägna fjällgård. En unik plats och festlokal för er fest. Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop, företagsevent eller en annan festlig anledning, skapar vi minnen för livet här i den jämtländska fjällvärlden.

Hosgården ligger vid E14 nära Åre, Trillevallen, Vålådalen, Edsåsdalen och Ristafallet med utsikt över fjällvärlden. Tågstationen Undersåker ligger på cirka 25 minuters promenadavstånd. Här kan ni och era gäster uppleva massor av roliga aktiviteter tillsammans i fjällen. 

Vill gästerna bo över finns det plats för 82 personer + en del extrabäddar. Matsalen har plats för cirka 60 sittande gäster beroende på hur man ställer upp borden. Det finns även möjlighet att hyra plats för husbil för en symbolisk summa. 

Fullt utrustat storkök med restaurangdiskmaskin finns. Bestick, tallrikar, glas finns. 

Middagar catering:
Det finns möjlighet att få catering från Norrpan restaurang i Järpen levererad till gården. Norrpan brukar stå till tjänst när Hosgårdens medlemmar är uppe på loven, då levererar de en stor buffé med flera olika rätter att välja på varje dag. 

Vår historia som fjällpensionat från 1930-talet skapar en atmosfär av tradition och charm. Oavsett om det är teambuildingaktiviteter, utflykter eller bara avkoppling, finns Hosgården här för att göra er vistelse till en minnesvärd och berikande upplevelse.

Kontakta oss för att diskutera era specifika behov och planera er vistelse hos oss på Hosgården.

Bokning och frågor

Kontakta oss på hosgarden(a)gmail.com om du vill boka eller få mer information om Hosgården.

Pris inklusive städning för huvudbyggnaden 5 800 kr.

Parkering

På gårdsplanen finns gott om plats för både bilar och bussar.

Vardagsrum

Vardagsrummet går att göra om till discorum.